Mestaruus on tainnut karata Tottenhamilta lopullisesti, mutta pysyäkseen neljän parhaan joukossa Valioliigassa se ei liikoja pistemenetyksiä loppukauden peleissä siedä.

-Vaikka joukkueiden sijoitus sarjataulukossa on lähes peilikuva, ei Spursille mitään päiväretkeä hiekkarannalle ole luvassa, maalivahti-ikoni Markku Palmroos tietää Valioliiga.comin haastattelussa.

-Southamptonilla on kuitenkin loppujen lopuksi paljon isommat asiat kyseessä, Tottenhamille ei niin suurta väliä ole, onko se sarjataulukossa kolmas vai neljäs.

Palmroos on pannut merkille Tottenhamin ailahtelevat esitykset.

-Mestarien liigassa näyttää onnistuvan kaikki, mutta Valioliigassa se on viimeisestä kolmesta pelistään saalistanut kokonaisen pisteen. Olisiko niin, että lähihistoria toistaa itseään lauantaina St. Mary´silla, Palmroos pohtii.

Southampton on vain kaksi pistettä putoamisviivan yläpuolella, mutta ex-veskari on havainnut joukkueen piristyneet otteet managerivaihdoksen jälkeen.

– Tappio Manchester Unitedille edellisellä kierroksella oli paljon myös huonon onnen ansiota. Southampton olisi ansainnut ainakin tasapelin mielestäni.

Muutaman selkeän edun Southampton kotiotteluunsa saa, Palmroos ennakoi.

-Tottenham joutui raatamaan viikolla Mestarien liigaa, siinä kuin isäntäjoukkue treenasi ja latautui sen kannalta elintärkeään otteluun. Samoin Mauricio Pocchetinon saama kahden ottelun toimitsijakielto astuu voimaan Southampton-pelissä. Nämä seikat eivät voi olla vaikuttamatta lauantaina, Palmroos päättää.

Katso Valioliigaottelu Southampton-Tottenham Viasatin jalkapallokanavalta lauantaina 9.3. klo 17.00 alkaen. Näet ottelun myös Viaplay -suoratoistopalvelun kautta.