Aston Villan entisen tähtihyökkääjän Gabriel Agbonlahorin mielestä Jack Grealish on ”liian hyvä” Manchester Unitedille, kannustaen häntä siirtymään ensi kesänä parempaan joukkueeseen.

24-vuotiaan pelintekijän toinen kausi Valioliigassa on nostanut hänet yhdeksi Englannin parhaista keskikenttäpelaajista tällä hetkellä. Grealish on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä auttaakseen Aston Villaa pysymään putoamisviivan yläpuolella.

Grealishin uskotaan siirtyvän ensi kesänä isompaan seuraan. Lehdissä häntä ollaan huhuiltu erityisesti Manchester Unitediin, mutta Agbonlahorin mielestä hänen tulisi tähdätä korkeammalle.

– En sano tätä vain koska olen pelannut hänen kanssaan, mutta rehellisesti puhuen hän on Englannin paras hyökkäävä keskikenttäpelaaja tällä hetkellä. Kun ihmiset yhdistävät Grealishin Manchester Unitediin, voin vain sanoa, että hän pystyisi niin paljon parempaan, Agbonlahor kertoi The Sunille.

– Hän voisi kävellä mihin tahansa joukkueeseen, vaikka Barcelonaan tai Juventukseen. Ottaen huomioon missä Manchester United on tällä hetkellä, hän pystyisi valitsemaan paremman joukkueen mistä vain maailmalta. Hänen ei pitäisi rajoittaa itseään, vaan keskittyä joukkueisiin jotka pelaavat Mestarien liigassa.

– Se mikä Jackissa on niin hyvää, on se miten hän pystyy juoksemaan sekä pallon kanssa että ilman, pelaamaan eri pelipaikoilla ja tekemään maaleja. Hän on sellainen pelaaja, jota fanit saapuvat katsomaan paikan päälle, vaikka he eivät kannattaisi Villaa.

Grealish on ollut osallisena useampaan maaliin kuin kukaan muut Englannin keskikenttäpelaaja tällä kaudella. Häntä ollaan tästä syystä povailtu vahvasti Gareth Southgaten EM-kisamiehistöön. Grealish on edustanut Englantia vain alle 21-vuotiaiden tasolla, viimeksi maaliskuussa 2017.