Arsenalissa vuoden mittaisella lainalla Real Madridista oleva Dani Ceballos pohtii tulevaisuuttaan. Suunnitelmissa siintävät kesällä 2021 niin EM-kisat kuin olympialaiset. Mahtuakseen Espanjan miehistöön, keskikenttäpelaaja tarvitsee luonnollisesti peliaikaa seurajoukkueessaan.

Real Madridissa minuutteja ei tähän asti nähdyn ja kuullun perusteella välttämättä ole tarjolla. Ceballos on toistuvasti vakuuttanut haluaan jatkaa seurassa, mutta valmentaja Zinédine Zidanen luottamus 23-vuotiaaseen ei tunnu suuren suurelta.

Myöskään lontoolaisten riveissä taitava peluri ei ole kuulunut vakioavauksen nimiin. Osan tästä selittävät fyysiset ongelmat, sekä Gunnersin yleinen kaaos. Unai Emery vaihtui vuodenvaihteessa käskijän paikalla Mikel Artetaan. Viimeksi mainittu on toki antanut Ceballosille minuutteja, mutta onko niitä tullut tarpeeksi? Vuosi sitten alle 21-vuotiaiden Euroopan mestaruutta juhlinut, useammalla keskikentän tontilla viihtyvä pelaaja ei ole asettunut selkeästi Artetan rosteriin.

– Minun on oltava seurassa, jossa voin tuntea itseni tärkeäksi, Ceballos sanoi Canal Surille.

Kotimaassa löytyisi myös ottajia, joista yksi on pelaajan itsensä mielessä ylitse muiden.

– En kiellä, etteikö Real Betis olisi seura sydämessäni. Tunteeni sitä kohtaan ovat toisenlaiset, kuin mitään muuta edustamaani seuraa kohtaan.

Ceballos on Betisin kasvatti, ja siirtyi seurasta Realiin vuonna 2017, reilun 16 miljoonan kaupassa. Transfermarkt arvioi hänen markkina-arvonsa olevan tätä nykyä 32 miljoonaa euroa.