Harry Redknappin mielestä Manchester Unitedin päätös hankkia Edinson Cavani siirtoikkunan viimeisenä päivänä oli iso riski, joka ”löyhkää epätoivolta”.

Ole Gunnar Solskjær taisteli koko kesän Englannin maajoukkuehyökkääjä Jadon Sanchosta. Pitkästä siirtosaagasta huolimatta 20-vuotias huippulupaus jäi Borussia Dortmundiin.

Manchester United tyytyi sen jälkeen hankkimaan Cavanin yksivuotisella sopimuksella vain joitain tunteja ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

33-vuotias uruguaylainen oli saatavilla ilman siirtokorvausta, koska hänen diilinsä Paris Saint-Germainissa umpeutui jo heinäkuun alussa.

Edinson Cavani teki PSG:lle 200 maalia 301 otteluun. Kuva: Getty Images

Redknapp on kuitenkin kyseenalaistanut Unitedin ratkaisua vahvistaa joukkuetta Cavanilla, jonka sopimus Old Traffordilla on tiettävästi hyvin kookas.

– Uskon, että te kaikki tiedätte minun pitävän riskien ottamisesta. En kuitenkaan tarkoita sillä samanlaista riskiä, jonka Manchester United on ottanut hankkiessaan Edinson Cavanin, entinen Tottenham-manageri kirjoitti kolumnissaan The Sunille.

LUE MYÖS: Harry Redknapp uskoo: Tottenham voi voittaa Valioliigan mestaruuden – ”Miettikää materiaalin leveyttä”

– Seura tarvisti jotain jo ennen viime viikon Tottenham-järkytystä, se oli selvää. Mutta 33-vuotiaan Cavanin hankkiminen 200 000 punnan viikkopalkalla siirtoikkunan viimeisenä päivänä lyöhkää minun mielestäni epätoivolta.

[readmore from=Edinson-Cavani]

– Kahdeksan viikkoa sitten ihmiset kertoivat minulle, että hän oli kiinnostunut siirrosta Englantiin. Kun kuulin hänen palkkavaatimuksensa, toivotin heille vain onnea.

– Joten jos hän todella oli pelaaja, jonka United oli kiinnostunut hankkimaan, miksi he jättivät sen niin viime tinkaan?

– Cavani on ollut vuosien varrella todella hyvä pelaaja. Jos hän on yhä yhtä nälkäinen ja taitava, tulee hän tekemään hyvää työtä Unitedille. Toivon Ole Gunnar Solskjærin tähden että asia on näin, koska heillä ei todellakaan ole varaa samanlaisiin esityksiin kuin Tottenhamia vastaan.