Leicester on vahvistanut pidentäneensä Harvey Barnesin sopimusta vuoteen 2025 saakka.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Leicester City

@LCFC
Leicester City Academy graduate @HarveyBarnes97 has signed a new four-year-deal with the Club, keeping him at King Power Stadium until June 2025! 🤩

#Barnes2025

Englannin maajoukkueessakin esiintynyt laitahyökkääjä on noussut Leicesterin akatemiasta yhdeksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista.

Barnes, 23, teki viime kaudella yhdeksän maalia 25 Valioliigan otteluun. Hän oli loppukauden polvivammastaan huolimatta Jamie Vardyakin parempi maalintekijä, kun jättää rangaistuspotkuosumat laskuista pois.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

WhoScored.com

@WhoScored
🦊 Harvey Barnes has scored more non-penalty goals (9) than Jamie Vardy (8) in the Premier League since the start of last season #Barnes2025

👀 Barnes missed the final 12 matches of last season through injury...

– Olen ollut täällä jo niin monta vuotta, että tämä tuntuu kodiltani. Minulle se [jatkosopimuksen allekirjoittaminen] oli itsestäänselvyys. Halusin tietysti jatkaa täällä oloani, kertoi Barnes Leicesterin verkkosivuilla.

[readmore from=Leicester]

– Se on ollut jotain, joka on ollut taustalla työn alla, joten sopimuksen allekirjoittaminen nyt on hienoa. Se on myös aivan uuden kauden alussa, josta tiedän, että kaikki ovat innoissaan.

Leicester voitti uuden kauden avausottelussaan Wolverhamptonin 1–0 ja Barnes pelasi ottelussa 72 minuuttia. Seuraavalla kierroksella Leicester matkustaa Lontooseen West Hamin vieraaksi.