Tammy Abraham siirtyi viime kesänä Chelseasta AS Romaan noin 40 miljoonalla eurolla.

24-vuotias Abraham pelaa hienoa debyyttikauttaan Italiassa. Abraham on tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien 23 maalia ja on joukkueensa paras maalintekijä.

TalkSPORT haastatteli Englannin A-maajoukkuehyökkääjää, joka kertoi olevansa avoin palaamaan Valioliigaan jossain vaiheessa uraansa. Abraham viihtyy sanojensa mukaan mielellään siirtohuhujen kohteena.

– Nuorempana katsoin paljon Valioliigaa. Makaan sängyssäni, selaan Instagramia ja näen, että minut on yhdistetty siirtohuhuissa joihinkin seuroihin ja se tuntuu pelaajasta hyvältä. Se saa sinut tuntemaan tehneesi jotain oikein. Saan hyvän fiiliksen siitä, kun olen siirtohuhuissa ja näen nimeni lehdissä.

– Keskityn kuitenkin vain jalkapalloon ja yritän saada itsestäni kaiken mahdollisen irti, jotta olen jatkossakin siirtohuhujen kohteena. Kuka tietää, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

TalkSPORT tiedusteli Abrahamilta, haluaisiko hän palata jossain vaiheessa Chelseaan. Chelsealla on Abrahamiin noin 80 miljoonan euron takaisinosto-optio.

– Tietenkin kasvoin Englannissa ja olen Lontoon poika, joten kenties jonain päivänä palaan Valioliigaan, mutta nyt keskityn vain AS Romaan. Toivottavasti voin voittaa tässä seurassa pokaalin. AS Roma ei ole voittanut pokaalia vuosiin.