The Athleticin toimittaja David Ornstein kertoi tiistaina Arsenalin Kieran Tierneyn joutuvan polvileikkaukseen myöhemmin tällä viikolla.

Ornsteinin mukaan Tierney on kuukausia sivussa pelikentiltä. Hän ei enää pelaa loppukaudella ja lisäksi lienee sivussa kesäkuulle suunnitellusta Skotlannin ja Ukrainan välisestä MM-jatkokarsintaottelusta.

Laitapuolustaja loukkasi polvensa maajoukkuetauolla. Hän pelasi täydet minuutit harjoitusotteluissa Puolaa ja Itävaltaa vastaan.

Tierney palasi maajoukkuereissulta Lontooseen loukkaantuneena, eikä siten pelannut maanantaisessa Crystal Palace -ottelussa, jonka Arsenal hävisi tylysti 0-3.

Arsenalille menetys on valtava. Tierney pelasi hienoa kautta lontoolaisseuran riveissä ja kuului Mikel Artetan ehdottomiin luottopelaajiin. Maanantai oli tylyn tappion lisäksi varsin ikävä päivä Arsenalille, sillä Thomas Partey sai ottelussa lihasvamman ja lienee muutaman viikon sivussa. Arsenal ei ole toistaiseksi tiedottanut Thomasin vammasta.

Arsenal on parhaillaan viidentenä Valioliigassa. Yhden ottelun enemmän pelannut paikallisvastustaja Tottenham on neljäntenä tasapisteissä Arsenalin kanssa.