Brasilian A-maajoukkuepelaaja Raphinhan jatko Leeds Unitedissa on vaakalaudalla.

25-vuotiaan laitahyökkääjän Leeds-sopimus ulottuu vuoteen 2024 saakka, mutta brasiliaspelaajaa viedään siirtohuhuissa Liverpooliin ja Barcelonaan.

Raphinhan todennäköisimpänä määränpäänä on pidetty Barcelonaa, mutta seuroilla on suuri näkemysero siirtosummasta. Leeds haluaisi Raphinhasta 60-70 miljoonan puntaa kertamaksulla, kun taas Barcelona olisi valmis maksamaan vain noin 30-35 miljoonaa puntaa – senkin useammassa erässä. Barcelona on myös tarjonnut pelaajiaan vaihdossa, mutta Leeds ei ole kiinnostunut katalonialaisseuran ylijäämäpelaajista.

[readmore from=Siirtouutiset]

Sport-lehden mukaan Liverpool on noussut Raphinha-kilvassa paalupaikalle, koska seuralla on parempi maksukyky ja Leeds on osoittanut kiinnostusta Liverpoolin Takumi Minaminoa kohtaan.

Katalonialaislähteen mukaan Barcelona pyrkii kuitenkin muuttamaan tilanteen ja seuran urheilutoimenjohtaja Mateu Alemany matkustaa ensi viikolla Iso-Britanniaan tapaamaan Leedsin seurajohtoa.

Raphinha on itse kommentoinut varsin niukkasanaisesti häneen kohdistuneita siirtohuhuja. Brasilialaistähti sanoi viikonloppuna luottavansa siihen, että hänen agenttinsa Deco tekee hänen tulevaisuutensa kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun.