Kyle Walker toivoo Erling Braut Hålandin saavan aikaa näyttää kyntensä Manchester Cityn hyökkäyksessä. Borussia Dortmundista saapuneella norjalaistähdellä on suuret saappaat täytettävänään Sergio Agüeron ja Gabriel Jesusin jälkeen.

Håland, 21, viimeisteli 66 Bundesliigan otteluun 61 maalia Dortmundissa. Walker haluaa Norjan maajoukkuehyökkääjän säilyttävän perustasonsa Cityssä.

– Erling on ollut todella hyvä. Meidän on otettavaa huomioon, että hän on nuori pelaaja, Walker kommentoi Cityn verkkosivuilla.

– Hänellä on tietysti suuret vastuut ja suuret saappaat täytettävänään. Agüeron ja Jesuksen myötä rima on korkealla.

– Mitä olen harjoituksissa nähnyt, hän näyttää vahvalta ja innokkaalta. Se on tärkeintä. Tärkeintä on että hän pitää tasonsa ja tuo Dortmundista tutun mentaliteettinsa Valioliigaan.

Walker myöntää Håland tarvitsevan aikaa sopeutua uuteen sarjaan. Cityssä kilpailu on kovaa, eikä läpimurto tapahdu sormia napsauttamalla.

– Tiedämme että siitä tulee vaikeaa. Kukaan ei saavu joukkueeseen lyömään välittömästi läpi. Hän tarvitsee aikaa. Pelaajien ja valmentajien tehtävä on varmistaa, että hän tuntee olonsa seurassa mahdollisimman tervetulleeksi.