Manchester United -tähti Bruno Fernandes on saanut seuran uudesta managerista Erik ten Hagista hyvän ensivaikutelman. Portugalin maajoukkuepelaaja uskoo hollantilaisvalmentajan mukanaan tuoman kurin yhtenäistäneen joukkuetta.

United tähtää takasin Valioliigan kärkisijoille jäätyään viime kaudella kuudenneksi. Fernandesin mielestä ten Hagin asettama korkea vaatimustaso tulee auttamaan tässä tehtävässä.

– Hänellä on omat sääntönsä. Hän vaatii meiltä paljon asioita ja hän haluaa jokaisen olevan kanssaan samalla viivalla siitä, kuinka samat asiat tehdään, Fernandes kuvaili Sky Sportsille.

– Jokaisen on tehtävä töitä yhteisen asian hyväksi, tai he ovat ulkona joukkueesta. Se on hyvä asia, koska menestyvän joukkueen on oltava samalla viivalla toistensa kanssa.

Fernandes nostaa esille myös ten Hagin ilmaisutapaa ja metodeja.

– Hän on tuonut mukanaan kuria, mutta antaa myös pelaajille vapauksia tehdä valintoja. Hänellä on sääntönsä, joita meidän on noudatettava, mutta hän antaa myös joukkueen vanhemmille pelaajille vastuuta.

– Hän on tiukka ja kovakuorinen, mutta myös mukava ja helposti lähestyttävä mies. Se että jokainen ymmärtää asian, tekee joukkueesta menestyneen.

– Hänen ilmaisunsa on hyvin selkeää. Vaikka et ymmärtäisi englantia, pystyt ymmärtämään kuinka hän haluaa pelata.