Kautensa alavireisesti aloittaneet Manchester United ja Liverpool kohtaavat Old Traffordilla maanantai-iltana.

Man United on aloittanut kautensa kahdella tappiolla, ja viime kaudella se hävisi keskinäiset ottelut Liverpoolille tylysti yhteismaalein 9-0. Joukkueella olisi nyt kasvojen pesun paikka.

Myös Liverpoolin kauden alku on ollut vaisu. Jürgen Kloppin miehistö on pelannut tasapelit Fulhamia ja Crystal Palacea vastaan, eivätkä peliesitykset ole vakuuttaneet.

Heikosta startista huolimatta Liverpool on selkeä ennakkosuosikki Old Traffordilla pelattavaan huippuotteluun. Kuvaavaa on se, että Wayne Rooney ei näe Man Unitedilla minkäänlaisia mahdollisuuksia voittoon. Viime viikonlopun rökäletappio Brentfordille vei seuralegendalta viimeisetkin toivon rippeet.

– Jos et juokse, jos et ponnistele, voit hävitä mille tahansa joukkueelle. En ole koskaan nähnyt Manchester Unitedilta puuttuvan niin paljon noita perusominaisuuksia. Oli vaikeaa katsoa, kun Brentford moukaroi heitä, Rooney kirjoittaa The Timesin kolumnissaan.

Erik ten Hagin on tehtävä jotain nopeasti. Ensimmäinen prioriteetti on yrittää jotain uutta ja taistella Liverpoolia vastaan. Tee niin, ja fanit hyväksyvät sen, vaikka United häviäisikin. Jos he pelaavat kuten Brentfordia vastaan, United kärsii vielä suuremman tappion kuin viime kaudella Liverpoolia vastaan (0-5).

– En pysty näkemään, että Man United voittaisi ottelua, mutta uskon, että reaktio tapahtuu ja he häviävät niukasti tai nappaavat jopa tasapelin.

LUE MYÖS: ”Jos olisin ten Hagin asemassa…” – Wayne Rooney penkittäisi kaksi Man Unitedin tähteä Liverpool-ottelusta