Manchester United tiedotti aiemmin tällä viikolla purkaneensa yhteisymmärryksessä Cristiano Ronaldon sopimuksen. Ronaldo on siten parhaillaan vapaa agentti.

Ronaldo antoi hiljattain kohuhaastattelun Piers Morganille, jossa hän kritisoi muun muassa Manchester Unitedin omistajia ja seuran nykytilaa. Lisäksi hän totesi, ettei kunnioita Erik ten Hagia.

Vain muutamaa päivää myöhemmin osapuolet ilmoittivat sopimuksen purkamisesta. Ronaldon sopimus seuran kanssa olisi päättynyt ensi kesänä.

Marcus Rashford ehti jakaa pukukopin Ronaldon kanssa reilun vuoden ajan. Rashford toivoo esikuvalleen pelkkää hyvää, vaikka portugalilaishyökkääjän ura Manchester Unitedissa päättyi kuin päättyi.

– Oli uskomaton kokemus päästä pelaamaan hänen kanssaan. Ronaldo on luonnollisesti yksi esikuvistani. Olen aina katsonut häntä ylöspäin, joten oli uskomatonta saada mahdollisuus pelata hänen kanssa. Se on kokemus, joka kulkee kanssani ikuisesti.

– Toivon hänelle kaikkea parasta. Haluamme kiittää Ronaldoa kaikesta, mitä hän on tehnyt Manchester Unitedin eteen. Toivon Ronaldolle pelkkää hyvää loppu-uralleen, Rashford totesi sunnuntaisessa lehdistötilaisuudessaan.