Harry Maguire kuuluu Englannin A-maajoukkuevalmentaja Gareth Southgaten luottopelaajiin.

Maguire on pelannut Englannin avauskokoonpanossa kaikissa MM-kisaotteluissa, vaikka syyskausi menikin penkin alle Manchester Unitedissa. Maguire putosi seurajoukkueessaan penkille, mutta hänet valittiin silti mukaan maajoukkueeseen.

TalkSPORT haastatteli Maguirea, joka tiedostaa, miten arvostettu hän on joukkueen sisällä.

– Ennen kaikkea kuuntelen niitä ihmisiä, joita minun pitäisi kuunnella. Perhettäni, ystäviäni ja valmentajiani. Kuuntelen myös joukkuetovereitani ja tiedän, miten arvostettu olen tässä joukkueessa. Tiedän, mitä valmennusryhmä ajattelee minusta ja roolistani tässä joukkueessa, joten se rakentaa itseluottamusta.

Trent Alexander-Arnold on mukana Englannin MM-kisajoukkueessa. Alexander-Arnold sai syyskaudella valtavasti kritiikkiä peliesityksistään Liverpoolissa – varsinkin puolustuspäässä. Maguiren mukaan jalkapalloa analysoidaan nykyään niin tarkasti, että lopulta syyllinen löydetään jokaisesta maalista.

– Mielestäni kyse ei ole ainoastaan Trentistä. Katson joukkuettani ja näen, että kyse on pitkälti kaikista englantilaisista puolustajista Valioliigassa. Jokaista maalia analysoidaan ja tutkitaan Valioliigassa niin paljon, että nykyään kaikki maalit ovat aina jonkun yksilön syy.