Chelsean hyökkääjä Romelu Lukaku on vahvistanut, että hän haluaa jatkaa uraansa pysyvästi lainaseurassaan Internazionalessa.

Lukaku, 29, edusti Chelseaa ensimmäisen kerran jo vuosina 2011-2014, mutta hän vietti tuolloin kaksi viimeistä kautta lainalla West Bromwichissa ja Evertonissa, johon hän siirtyi lopulta noin 35 miljoonalla eurolla.

Goodison Parkilta belgialaishyökkääjän matka jatkui Manchester Unitedin ja Internazionalen kautta takaisin Chelseaan, joka maksoi hänestä toissa vuonna milanolaisjätille 113 miljoonaa euroa, seurahistoriansa ennätyskorvauksen.

Lukakun paluu Stamford Bridgelle ei kuitenkaan sujunut odotetusti. Hän oli viime kaudella lontoolaisten paras maalintekijä 15 osumallaan, mutta monet odottivat ennätyshankinnalta enemmän.

Belgialaiskärki putosi ajoittain vaihtopenkille heikkojen esitystensä takia, eikä hänen tehojaan pidetty riittävänä hänen tähtitieteelliseen siirtosummaansa suhteutettuna. Lisäksi Lukaku oli viime vuoden alussa ison kohun keskellä Sky Sport Italialle antamiensa kommenttien takia.

Haastattelussa Lukaku sanoi muun muassa, että Chelsean entinen päävalmentaja Thomas Tuchel ei ollut peluuttanut häntä systeemissä, joka sopisi hänen ominaisuuksilleen parhaiten. Belgialaistähti herätti huomiota myös sanomalla, että hän haluaisi vielä palata Interiin siten, ettei hänen uransa ole jo kääntynyt ehtoopuolelle. Kommentteja pidettiin varsin omituisena, kun otettiin huomioon, että Lukakusta maksettiin seurahistorian ennätyssumma, ja hän solmi viiden vuoden sopimuksen.

Lukaku lainattiin täksi kaudeksi takaisin Interiin. Diili ei sisällä osto-optiota, mutta hän toivoo, että voisi jatkaa uraansa Italiassa myös tulevaisuudessa.

– Puhuin Chelsean kanssa suhteestani valmentajaan (Tucheliin) ja päätin palata Interiin. Asiat menivät hyvin nopeasti ja olen onnellinen. Toivon pysyväni Interissä, Inter on minulle kaikki kaikessa. Mutta meidän pitää löytää ratkaisu Chelsean kanssa, kommentoi Lukaku Sky Sport Italialle.

Loukkaantumisista kärsinyt Lukaku on pelannut tällä kaudella Interissä vasta viisi ottelua, mutta hän on onnistunut kahdesti maalinteossa ja syöttänyt yhden osuman.