Chelsean keskikenttä on kokemassa isoja muutoksia kesän siirtoikkunassa, kertoo Guardian.

N’Golo Kanté on lähellä siirtoa Al-Ittihadiin, Mateo Kovačić on päätymässä Manchester Cityyn, Mason Mount on Manchester Unitedin kiikarissa ja AC Milan haluaa Ruben Loftus-Cheekin.

Chelsean odotetaan tekevän tarjous Celta Vigon Gabri Veigasta, jolla on 40 miljoonan euron ulosostoklausuuli sopimuksessaan.

Veiga, 21, oli yksi Espanjan La Ligan valovoimaisimmista nuorista pelaajista päättyneellä kaudella. Hän iski 36 sarjaottelussa yhteensä 11 osumaa ja tarjoili neljä maalisyöttöä.

Lisäksi Chelsea johtaa kilpailua Brightonin Moisés Caicedosta, mutta lontoolaiset yrittävät vielä neuvotella hänen hintaansa alaspäin.

Brighton haluaa tiettävästi Ecuadorin maajoukkuepelaajasta yli 115 miljoonaa euroa, eikä Chelsea ole valmis maksamaan sitä käytettyään vastaavanlaisen summan tammikuussa Enzo Fernándeziin.

Chelsea on valmis tarjoamaan Brightonille pelaajia vaihtokaupassa 21-vuotiaaseen Caicedoon. Brighton haluaisi Chelsean topparin Levi Colwillin, joka pelasi Albionissa tällä kaudella lainalla, mutta lontoolaisseura ei halua luopua hänestä.

Colwillin sijaan Chelsea on valmis tarjoamaan Brightonille Conor Gallagheria, joka pelasi tällä kaudella rotaatioroolissa palattuaan kasvattajaseuraansa menestyksekkäiden lainapestien jälkeen.

Chelsea on kiinnostunut myös Southamptonin Roméo Laviasta, 19, mutta hänen perässään ovat myös Arsenal, Liverpool ja Manchester United.

Chelsea Dodgers

@TheBlueDodger
🚨 Chelsea will look to pay a lower fee for Moisés Caicedo. The club would be willing to include players as part of a deal, but they are determined not to let Levi Colwill join Brighton.

They would be more willing to include Conor Gallagher.

#CFC

(@JacobSteinberg)

Linkki twiittiin.