Jos Manchester Unitedissa tehtäisiin päätöksiä pelkästään fanipohjalta, keskuspuolustaja Harry Maguire olisi saanut etsiä uuden työnantajan aika päiviä sitten. ESPN:n mukaan Unitedissa on mukauduttu tähän todellisuuteen, ja seura on asettanut Maguiren myyntilistalle. Saman se on tehnyt Jadon Sancholle.

United on pitkään jahdannut suunnannäyttäjän asemaa Valioliigassa. Sekä Maguire että Sancho olivat olleet kovassa nosteessa tullessaan Unitediin, mutta heistä on tullut osoituksia pukuherrojen epäonnistumisista. Maguire saapui seuraan 2019, Sancho pari vuotta myöhemmin. Maguirella kaikki on lässähtänyt farssiksi, eikä Sanchonkaan osaaminen laidalla ole ollut sitä standardia, mitä oltiin odotettu.

ESPN kertoo, että Maguiren tai Sanchon myyminen ei ole helppoa. Molemmat houkuteltiin Unitediin tarjoamalla palkaksi muhkeita rahasäkkejä. Niin tuhtia kassaa ei ole yhdelläkään seuralla Euroopassa, että United voisi olla tekemättä tappiota.

Lue myös: