Gary Neville varoittaa Manchester Unitedin pukukoppia nakertavista tekijöistä. Seuralegenda pelkää Jadon Sanchon ja Harry Maguiren tilanteiden vaikuttavan negatiivisesti joukkueen ilmapiiriin.

Ten Hag pudotti Sanchon edustusjoukkueesta laiturin sosiaalisessa mediassa julkaiseman ulostulon jälkeen syntipukin viitasta. Hollantilaisvalmentaja otti myös Maguirelta pois kapteeninnauhan ja antoi roolin Bruno Fernandesille.

Myös Unitedin tulokset ovat olleet heikkoja. Lauantaina Brightonille hävinnyt seura on voittanut vain kaksi viidestä ensimmäistä ottelustaan

Kuinka suosittu Sancho on pukukopissa ja kuinka suosittu Maguire on? Hänellä ten Hagilla on ötököitä siellä. Me emme tiedä ulkopuolelta millaista epävarmuutta ja turhautumista tämä on aiheuttanut siellä, Neville arvioi Tik Tok -videollaan.

– Siinä on pelaaja, joka vaihtaa vaatteensa edustusjoukkueen pukukopissa, mutta pelaa akatemiassa. Siellä on myös Harry Maguire, joka oli vielä vuosi sitten näiden pelaajien kapteeni. Hänet on nyt alennettu kolmanneksi, neljänneksi tai viidenneksi toppariksi.

– Ten Hagilla on siellä tilanteita, joista en tiedä kuinka paljon ne ovat vahingoittaneet työtä kentällä. En usko ten Hagin muuttuvan tässä.

Viaplay näyttää kaikki Valioliigan ottelut.

LUE MYÖS!