Tottenhamin puheenjohtaja Daniel Levy paljasti hiljattain kannattajatapaamisessa, että seuralla on olemassa takaisinosto-optio Harry Kaneen. Lue lisää täältä.

Tottenham myi Kanen elokuussa Bayern Müncheniin noin sadalla miljoonalla eurolla. Kane allekirjoitti nelivuotisen sopimuksen Bayernin kanssa.

Telegraphin saamien tietojen mukaan kyseessä ei ole perinteinen takaisinosto-optio, jossa on tietty ennalta sovittu summa, jolla pelaaja on saatavilla. Lähde kertoo, ettei seurat asettaneet optioon minkäänlaista siirtosummaa. Tottenham sen sijaan nousee automaattisesti listan kärkipäähän, jos Kane haluaa vaihtaa maisemaa ja Bayern on valmis myymään hyökkääjänsä.

Muut seurat voivat liittyä kilpailuun mukaan siinä vaiheessa, jos Tottenham ja Bayern eivät pääsisi sopuun siirrosta tai Kane haluaisi siirtyä muualle kuin kasvattajaseuraansa.

Kane, 30, kohtaa keskiviikkoiltana Bayernin kanssa Manchester Unitedin Mestarien liigassa. Kane on viimeistellyt alkukaudella neljä maalia Bundesliigassa. Bayern on Bayer Leverkusenin kanssa tasapisteissä Bundesliigan kärjessä.