Manchester Unitedin pelaajalegenda Gary Neville sanoo, että manageri Erik ten Hagin on syytä olla huolissaan työpaikastaan.

Unitedin kautta on takana 15 ottelua, mutta manchesterilaiset ovat hävinneet jo kahdeksan ottelua. Kyseessä on Unitedin huonoin aloitus kaudelle sitten vuoden 1962.

Manchester United on Valioliigassa kahdeksantena, Mestarien liigan lohkossaan kolmantena ja liigacupista ulkona.

Takana on kaksi hengetöntä esitystä, joista kumpikin päättyi kotikentällä 0-3-tappioon: ensin Manchester Cityä vastaan Valioliigassa ja sitten Newcastlea vastaan liigacupissa.

Nevillen mukaan United on esiintynyt viime aikoina heikosti myös voitollisissa otteluissaan.

– Tällä hetkellä se on huolestuttavaa hänen (ten Hagin). kannaltaan. Hän häviää otteluita, mutta esitykset ovat olleet todella kamalia, sanoi Neville Sky Sportsilla keskiviikkona.

– Jopa ne ovat olleet kamalia esityksiä, jotka he ovat voittaneet viime viikkoina. Ei läheskään tarpeeksi hyviä.

Neville odotti Unitedilta parempaa vastausta viime viikonlopun derbytappion jälkeen.

– Voisi kuvitella, että ten Hagilla on ollut sunnuntain jälkeen viesti pelaajille tai tapaaminen heidän kanssaan, jotta he voivat lähteä tähän iltaan kirkkain mielin.

– Mitä sinä voit sanoa tämän jälkeen [pelaajille], kun samanlainen esitys toistui taas? Newcastle teki kahdeksan muutosta kokoonpanoonsa. Mitä hän sanoo heille? Mitä hän ajattelee?

Nevillen mukaan ten Hagin on pakko kokeilla jotain muuta ensi viikonlopun sarjaottelussa Fulhamia vastaan.

– Erik ten Hagin on tehtävä karuja muutoksia ennen Fulham-peliä. Hän ei ole oikeastaan kokeillut mitään, kuten viiden alakertaa tai eri systeemiä.

– Manchesterin derby oli huono esitys, mutta tämä (tappio Newcastlelle) on vahvistanut sen, mitä olemme nähneet viime päivinä, eli heiltä puuttuu ideoita.

– Ten Hag taputtaa kannattajille, mutta hänellä riittää managerina ajateltavaa. Hänen on keksittävä nopeasti, miten hän saa parhaan mahdollisen irti näistä pelaajista.

Newcastle kohtaa liigacupin puolivälierässä Chelsean.

LUE MYÖS:

Sky Sports News

@SkySportsNews
A closer look at the stats behind Manchester United's season so far, following their worst start at home since 1930 🏟🔍

Linkki twiittiin.