Liverpoolin tähtitoppari Virgil van Dijk on kiistänyt olleensa ”ylimielinen” toruessaan Manchester Unitedin puolustusvoittoista peliesitystä sunnuntai-illan maalittomassa tasapelissä Anfieldilla.

Hollantilaiskapteeni sai terävän vastareaktion Unitedin entiseltä keskikenttäpelaajalta Roy Keanelta, kun hän sanoi, että vain yksi joukkueista yritti voittaa sunnnuntain ottelun.

Keane leimasi Van Dijkin kommentit ylimielisiksi ja epäkunnioittaviksi, tarjoten tälle myös nasevan muistutuksen.

– Häntä (Van Dijkia) täytyy muistuttaa, että hän pelaa seurassa, joka on voittanut yhden liigamestaruuden noin 30 vuoden aikana, Sky Sportsin asiantuntija sanoi lähetyksessä.

Van Dijk vakuuttaa kuitenkin nyt, että hänen sanoissaan oli ainoastaan rehellisyyttä, ei ylimielisyyttä.

– Pidän Roy Keanesta, se on hyvä jos hän sanoi niin, Van Dijk kertoo The Guardianin mukaan.

– Hän on kauttaaltaan Man Unitedin mies ja ymmärrän, että hän voisi reagoida niin. Tunsin kuitenkin, mitä sanoin, eikä siinä ole lainkaan ylimielisyyttä.

– Jokainen, joka katsoi pelin, tunsi luultavasti samoin. Me jatkamme eteenpäin. Meillä oli tilaisuus, emmekä pystyneet tekemään maalia, ja se on turhauttavaa.

Liverpool laukoi ottelussa peräti 34 kertaa, mutta heikko osumatarkkuus André Onanan vartioiman maalin edessä jätti joukkueen ensimmäistä kertaa maalitta sitten huhtikuun 0–0-tasapelin Chelsean vieraana.