Manchester Cityn laitahyökkääjä Jack Grealish sanoo olevansa ”järkyttynyt” murtovarkaiden iskettyä hänen kotiinsa samalla, kun hän oli pelaamassa.

Grealish, 28, oli viime keskiviikkona Cityn kanssa vierasottelussa Evertonia vastaan, kun vorot murtautuivat hänen kotiinsa.

Englannin maajoukkuepelaajan kumppani Sasha Attwood ja Grealishin perheenjäseniä oli paikalla talossa murron aikana. He kuulivat epäillyttäviä ääniä ja tekivät hälytyksen.

Lehtitietojen mukaan varkaiden matkaan lähti noin miljoonan punnan arvosta koruja ja kelloja. Poliisi suoritti etsintöjä koirien ja helikopterin avustuksella, mutta eivät löytäneet epäiltyjä.

– En pysty selittämään, kuinka järkyttynyt olen, kirjoitti Grealish Instagramissa.

– Perheeni on minulle kaikki kaikessa, eikä mikään ole tärkeämpää kuin heidän turvallisuutensa takaaminen.

– Minulla on ollut niin paljon upeita kokemuksia ja saavutuksia viimeisten 12 kuukauden aikana, mutta rehellisesti sanottuna elämäni paras vuosi jalkapallossa ei nyt tunnu siltä, että voisin juhlia sitä.

– Ihmisillä, jotka tekevät näitä kauheita rikoksia, ei ole aavistustakaan siitä, millaista vahinkoa he aiheuttavat ihmisten elämille. Toivon, että heidät löydetään ja tuodaan oikeuden eteen, jotta kenenkään muun perheen ei tarvitse kokea samaa kuin me.

– Tämä on ollut traumaattinen kokemus meille kaikille. Olen vain niin kiitollinen, ettei kukaan loukkaantunut.

Linkki Instagramiin.