Conor Gallagherin nykyinen sopimus Chelsean kanssa kattaa vielä ensi kauden.

Gallagher kuuluu Chelsea-luotsi Mauricio Pochettinon ehdottomiin luottopelaajiin.

Gallagher, 23, on avannut kaikki 19 sarjaottelua, kun hän on ollut joukkueen käytettävissä. Gallagher on ollut sivussa yhdestä ottelusta pelikiellon vuoksi. Gallagher on toiminut tällä kaudella Chelsean kapteenina lukuisissa otteluissa.

Chelsean oman kasvatin tulevaisuudesta on puhuttu jälleen vuodenvaihteen jälkeen, kun tammikuun siirtoikkuna aukesi. Tottenham on kiinnostunut Gallagherista ja on halukas hankkimaan hänet kesken kauden. Tottenham oli Gallagherin kintereillä jo viime kesänä.

Pochettino kertoi perjantaisessa lehdistötilaisuudessaan, ettei voi luvata Gallagherin jäävän joukkueeseen.

– Ei, en voi luvata sitä. En voi luvata Conorin olevan täällä vielä huomenna. Jalkapallossa asioita voi tapahtua ja kyse on seuran ja pelaajan välisestä asiasta. Vain jompi kumpi heistä voi vahvistaa asian. Kyse on enemmän pelaajan kuin seuran päätöksestä. Conorilla on vielä puolitoista vuotta sopimusta jäljellä.

– Hän voi jäädä Chelseaan. Conor voi sanoa julkisuudessa aikovansa jäädä seuraan, koska hänellä on sopimusta jäljellä. Kyse on siitä, että teemme parhaan ratkaisun pelaajan ja seuran kannalta. Kun edetään tähän pisteeseen, on aika puhua ja tehdä päätös siitä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu.

– Tällä hetkellä meillä ei ole kuitenkaan mitään ilmoitettavaa tai kerrottavaa. Seura on tyytyväinen Conoriin ja hän on onnellinen täällä.