Pep Guardiola jää kaipaamaan kilpakumppaniaan Jürgen Kloppia. Saksalaismanageri paljasti perjantaina jättävänsä tehtävänsä Liverpoolin managerina tämän kauden jälkeen.

Kloppin Liverpool ja Guardiolan Manchester City ovat taistelleet vuosia mestaruuksista rinta rinnan. Saksalaisen poistuminen päättää pitkän keskinäisen kilpasuhteen.

– Olen hieman järkyttynyt. Hän on uskomaton valmentaja ja uskomaton persoona, vaikka en tunnekaan häntä läheisesti. Man City ja Liverpool ovat olleet kilpakumppanit vuosien ajan, Guardiola kommentoi lehdistölle.

– Häntä tullaan kaipaamaan. Tulen kaipaamaan henkilökohtaisesti häntä. Olen kuitenkin tyytyväinen, koska nukun nyt ilman häntä yöni paremmin, ennen kohtaamisia Liverpoolin kanssa.

– Toivon hänelle kaikkea parasta. Hän tulee palaamaan takaisin, vaikka hän ei myönnä sitä. Kaikki valmentajat tuntevat olonsa vuosien jälkeen väsyneeksi. Tunsin samoin Barcelonassa ja ymmärrän sen täysin.

Klopp saapui Liverpooliin syksyllä 2015. Saksalainen on johtanut seuran kerran Valioliigan, Mestarien liigan, FA Cupin ja Liigacupin voittoihin.

LUE MYÖS!