Manchester City eteni perjantaina FA Cupin viidennelle kierroksella kaatamalla Tottenhamin vieraskentällä 1-0.

Cityn Oscar Bobb toimitti pallon verkkoon jo viidennellä minuutilla, mutta osuma hylättiin paitsion takia.

Spurs onnistui pitämään palloa hallussaan lähinnä omalla puoliskollaan, eikä kotijoukkueelle kirjattu avausjaksolla yhtään maalintekoyritystä.

Toisella puoliskolla Tottenham sai pidettyä Cityn hieman paremmin kurissa, mutta sen oma hyökkäyspelaaminen oli yhä lähes olematonta. Spursille kirjattiin lopulta koko pelissä vain yksi maalintekoyritys.

Peliaikaa oli jäljellä vain joitain minuutteja, kun City sai lopulta maalinsa. Nathan Aké tökkäsi kulmapotkun jälkitilanteessa pallon verkkoon. Tottenham valitti, että Cityn Rúben Dias häiritsi maalivahti Guglielmo Vicariota sääntöjen vastaisesti, mutta maali hyväksyttiin.

FA Cupissa pelattiin perjantaina myös toinen Valioliiga-joukkueiden kohtaaminen, kun Chelsea ja Aston Villa päätyivät 0-0-tasapeliin. Ne joutuvat siten pelaamaan uusintaottelun selvittääkseen jatkajan.