Erik ten Hag on valmentanut Manchester Unitedia vajaan kahden vuoden ajan.

Manchester United palkkasi ten Hagin päävalmentajakseen kesällä 2022. Ten Hagin ensimmäinen kausi seurassa oli onnistunut. Manchester United sijoittui Valioliigassa kolmanneksi, voitti liigacupin ja eteni FA Cupin finaaliin. 

Kuluva kausi on ollut huomattavasti vaikeampi. Manchester United on parhaillaan kuudentena Valioliigassa, eikä osallistuminen Mestarien liigaan ensi kaudella ole todennäköistä. Manchester United jäi Mestarien liigan lohkossaan viimeiseksi ja putosi jo syksyllä liigacupista. FA Cupin puolivälierissä vastaan asettuu Valioliigaa johtava Liverpool.

Ten Hagin nykyinen sopimus Manchester Unitedin kanssa kattaa vielä ensi kauden. 

ESPN:n saamien tietojen mukaan Sir Jim Ratcliffe ei ole toistaiseksi vahvistanut ten Hagille, että luotsi työskentelee seurassa vielä ensi kaudellakin. Ratcliffen on määrä tarkkailla markkinoita valmentajien suhteen ja tehdä päätös ten Hagin tulevaisuudesta vasta myöhemmin keväällä.

ESPN kertoo useiden valmentajien edustajien ottaneen yhteyttä Manchester Unitediin ja tarjonneen asiakkaidensa palveluksia seuralle. Lukuisat valmentajat kokevat, ettei ten Hag välttämättä jatka Manchester Unitedissa tämän kauden jälkeen.

LUE MYÖS