Erik ten Hag ei näe Manchester Unitedin hankalaa FA Cupin välierää Coventry Cityä vastaan epäonnistuneena. United menetti toisella puoliskolla 20 minuutissa kolmen maalin johdon, mutta kampesi finaaliin rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Coventryn Victor Torp oli myös tehdä Mestaruussarja-seuralle voittomaalin, mutta VAR kumosi osuman keskityksen tarjoilleen Haji Wrightin oltua paitsiossa.

– Me olemme saavuttaneet kaksi finaalipaikkaa kahdessa vuodessa. Se on suuri saavutus, Ten Hag kommentoi lehdistölle.

– Näen meidän tekemämme virheet. Niitä ei voi välttää. Se ei ole kuitenkaan noloa. Se on suuri saavutus.

– Me voimme pelata hyvin korkealla tasolla, mutta voimme sitten vajota myös hyvin matalalle. Sitä ei voi selittää. Kyse on pelin kontrolloinnista, vastuusta ja päätöksenteosta.

– Meidän täytyy olla näissä tilanteissa parempia. Olemme antaneet monta kertaa näissä tilanteissa tuloksen pois. Tänään me selvisimme siitä. Meillä oli takaiskuja ja reaktiomme oli ehkä inhimillinen. Sitä ei voi kuitenkaan hyväksyä.

Manchester United tulee kohtaamaan FA Cupin finaalissa paikallisvastustajansa Manchester Cityn. Pokaali on ainoa, jonka seitsemäntenä Valioliigan sarjataulukossa oleva ten Hagin miehistö voi vielä voittaa.

Man United hävisi finaalin Citylle vuosi sitten 1-2-lukemin maalin erolla.

– FA Cupin voittaminen ei tee tästä kaudesta onnistunutta. Me haluamme voittaa enemmän. Minulla on ristiriitaisia tunteita ja niitä on myös pukukopissa, ten Hag lisäsi.

LUE MYÖS!