José Mourinho väittää, ettei hän saanut Manchester Unitedissa Erik ten Hagin veroista luottamusta. Portugalilaisluotsi valmensi Red Devilsiä kesästä 2016 joulukuulle 2018 saakka.

Manchesterissa on nähty Mourinhon jälkeen kolme eri päävalmentajaa. Ole Gunnar Solskjaer, Ralf Rangnick ja ten Hag eivät ole onnistuneet kukaan kääntämään perinteikkään suurseuran kurssia.

Mourinhon saavuttama toinen sija kaudella 2016-2017 on myös edelleen seuran korkein sijoitus tällä aikavälillä. Portugalilainen voitti myös samana keväänä Eurooppa-liigan.

– Minulla ei ollut sitä samaa, mitä Ten Hag on saanut aikanaan Manchester Unitedissa. Minulle ei annettu sellaista luottamusta tai tukea. Minä lähdin siis surullisena, koska tunsin olevani vasta prosessin alussa, Mourinho kommentoi Telegraphin haastattelussa.

– Joissakin hetkissä uskoin heidän luottavan minuun ja kokemukseeni, joka voisi tehdä eron. Siellä on edelleen muutama pelaaja joukkueessa, joita en halunnut viisi tai kuusi vuotta sitten. He eivät edusta itselleni parasta ammattilaisseuran profiilia.

– Minä tein kuitenkin työni siellä. Aika tulee aina kertomaan totuuden. Minä haluan Manchester Unitedin menestyvän.

Ten Hag on valmentanut Unitedia kesästä 2022 lähtien. Seura on voittanut hollantilaisen alaisuudessa ainoastaan Liigacupin.

Man United on tällä hetkellä sarjataulukossa seitsemäntenä. Seura ei ole sijoittunut koskaan Valioliigan historiassa heikommalle sijalle.

LUE MYÖS!