Arsenalin Aaron Ramsey on italialaislähteiden mukaan siirtymässä Juventukseen – mahdollisesti jo hyvinkin pian. Walesilaisen sopimus päättyy ensi kesänä, ja tämän lähtöä seurasta pidetään lähestulkoon varmana.

Useampikin italialaisseura on mainittu mahdolliseksi tulevaksi osoitteeksi, Juventus on viime aikoina noussut näistä muiden yli. Eilen levisi lainauksia seuran urheilutoimenjohtajan puheista, joissa tämä ylistää keskikenttämiestä.

Nyt Corriere dello Sport raportoi siirron olevan jotakuinkin taputeltu. Tarjolla olisi kontrahti, joka toisi Ramseylle noin kuusi ja puoli miljoonaa euroa kaudessa. Tähän kertyisi vielä puoli miljonaa lisää, mikäli tämä pelaisi vähintään puolessa kauden otteluista.

Ramsey voi siirtyä ilmaiseksi ensi heinäkuussa, mutta lehti uskoo Juven haluavan tämän riveihinsä nopeammalla aikataululla, mahdollisesti jo tässä kuussa. Tietojen mukaan Vanha Rouva olisi valmis hyvittämään siirrosta Arsenalille noin viisi miljoonaa euroa. Tämän tason pelaajasta kyseinen summa on suorastaan huvittavan pieni, mutta vaihtoehto on käytännössä päästää tämä lähtemään täysin ilman korvausta seuralle.

[readmore from=aaron-ramsey]

Kiiruhtamiselle on syynsä; myös Bayen München, Real Madrid ja Paris Saint-Germain ovat tiettävästi kiinnostuneita Arsenaliin kesällä 2008 siirtyneestä maajoukkuemiehestä.

Ramsey esiintyi Gunners-miehistössä viimeksi uudenvuodenpäivänä, ja teki maalin tultuaan kentälle vaihdosta, ottelussa Fulhamia vastaan.