Sky Sports kertoo, että Manchester United on valmis luopumaan 24-vuotiaasta puolustajastaan Aaron Wan-Bissakasta tänä kesänä. Mieluiten United suostuisi myymään oikean laitapuolustajan, mutta lainakin käy, jos siihen sisältyy ostovelvoite.

United hankki Wan-Bissakan kesällä 2019 maksamalla tämän kasvattajaseura Crystal Palacelle 55 miljoonan euron siirtokorvauksen. Wan-Bissaka oli vielä vakioavaaja Unitedissa Ole Gunnar Solskjaerin valmennuskaudella, mutta väliaikaisvalmentaja Ralf Rangnickin komennossa Diogo Dalot on alkanut syödä hänen peliaikaansa.

Wan-Bissakan panosta hyökkäyssuuntaan on kyseenalaistettu usein. Tämän kauden 26 ottelussaan hän ei ole saanut tilastoihinsa yhtään maalia tai maalisyöttöä. Kaikkiaan hänen 131 valioliigaottelunsa saldo on kaksi maalia ja 11 maalisyöttöä.

[readmore from=Aaron-Wan-Bissaka]

Sky Sports olettaa, ettei Manchester Unitedin uusi valmentaja Erik ten Hag näe Wan-Bissakalle käyttöä kokoonpanossaan ja hän voikin olla yksi monista Unitedin kesällä jättävistä pelaajista. Nemanja Maticin lähtö on jo varmistettu, ja todennäköisesti lähtökuopissa ovat myös Juan Mata, Jesse Lingard, Paul Pogba, Edinson Cavani ja Lee Grant. Kaikkien sopimus päättyy.

Aaron Wan-Bissaka oli Englannin nuorten maajoukkueiden vakiokasvo, mutta A-maajoukkuedebyyttiään hän ei ole vielä tehnyt. Hän voisi edustaa maajoukkuetasolla myös Kongon Demokraattista Tasavaltaa.