Alexis Sánchezin siirto Manchester Unitediin ei ole mennyt aivan suunnitelmien mukaan. Chileläinen on onnistunut maalinteossa vain kerran, jatkaessaan oman epäonnistuneen rangaistuspotkunsa verkkoon. Aikaa yrittää on kertynyt kymmenessä ottelussa.

Ennen Unitedia ammattilaisurallaan muun muassa Udinesea, Barcelonaa ja Arsenalia edustanut 29-vuotias myöntää, ettei ole suoriutunut uudessa seurassa itseltään vaatimalla tasolla.

Sánchez on parhaillaan Chilen maajoukkueen mukana valmistautumassa otteluihin Ruotsia ja Tanskaa vastaan – reissulla, joka oli vähällä jäädä väliin.

– Ehdin jo pyytää lupaa jäädä pois näistä otteluista, mutta keskustelut Claudio Bravon kanssa muuttivat mieleni. Olin vähällä jättää lähdön Ruotsiin, koska tammikuun siirtoni jälkeen on ollut vaikeaa sopeutua kaikkeen nopeasti.

Armottomana harjoittelijana tunnettu laituri ei ole tyytyväinen siihen tasoon jolla hänen pelinsä alkuvuodesta on ollut.

– Vaadin itseltäni paljon, ja odotin jotain paljon parempaa. Seuran vaihdon yhteydessä kaiki on tullut todella nopeasti, ja tämä oli ensimmäinen kerta kun siirtoni tapahtuu tammikuussa – se on vaikeaa. Mutta monet asiat elämässäni ovat olleet vaikeita.

Lähde: The Independent