Manchester Unitedin väliaikainen manageri Ole Gunnar Solskjær kertoi, että hyökkääjä Alexis Sánchezin loukkaantuminen on ”paha”. PSG:tä vastaan saatetaan nähdä nuorta voimaa United-leirissä.

Sánchez loukkantui Southamptonia vastaan ja hänet otettiin jo 52. minuutilla pois kentältä. Sánches loukkasi ottelussa polvensa. United-manageri Solskjær kertoi, että chileläishyökkääjä saattaa vielä ehtiä kauden viimeisiin otteluihin mukaan. Aiemmin Telegraph-lehti uutisoi, että Sánchez saattaisi olla sivussa loppukauden.

– Hän saattaa olla neljästä kuuteen viikkoa pois. Se oli paha loukkaantuminen. Toivottavasti hän paranee nopeasti.

United pelaa keskiviikkona Parsi Saint-Germainia vastaan vieraskentällä Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa. Avausosa Old Traffordilla päättyi PSG:n 2-0-voittoon. Unitedin mukana Pariisissa on useampi nuori pelaaja: Tahith Chong, Mason Greenwood, Brandon Williams, Angel Gomes sekä James Garner ovat lähteneet mukaan Pariisiin.

Solskjær vihjasi, että keskiviikkona kentällä saatetaan nähdä joku nuorukaisista.

– Uskon, että jokainen nuori pelaaja tässä seurassa unelmoi saavansa samanlaisen roolin kuin ”Rachy” (Marcus Rashford). Huomisilta saattaa olla mahdollisuus joillekin nuorista.