Evertonin uusi päävalmentaja Rafael Benítez punnitsee 58,5 miljoonan euron tarjouksen tekemistä Newcastle Unitedin tähtipelaaja Allan Saint-Maximinista, 24. Benítez katsoo, että sijoitus voisi olla mahdollinen, jos Real Madrid lähestyy Richarlisonia, 24, ja onnistuu hankkimaan tämän.

Näin uutisoidaan brittilehdissä.

Valioliigaseurat valmistautuvat ennakkoon EM-kilpailujen ja Copa Américan mukanaan tuomaan kysynnän kasvuun. Copa päättyi sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa. EM-turnauksen viimeinen ottelu alkaa tänään iltakymmeneltä.

Mirrorin mukaan Benítez on valmis ottamaan sen riskin, mitä Saint-Maximinin osto aiheuttaisi. Hän todennäköisesti suututtaisi Newcastlen kannattajat, jotka ovat tähän asti ihailleet häntä.

Entisen Liverpool-managerin siirto Goodison Parkille jo sinällään kismitti monia kesäkuun lopussa. Hän on vasta toinen päävalmentaja, joka on työskennellyt sekä Liverpoolin että Evertonin penkin päässä. Ensimmäinen oli William Edward Barclay 1890-luvulla.

Ranskalaislaituri Saint-Maximin sai viime valioliigakaudella pallon maaliviivan paremmalle puolelle kolme kertaa 25 ottelussa.