Arsenal ja Benfica kohtaavat Eurooppa-liigan ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Ensimmäinen osaottelu on määrä pelata 18. helmikuuta ja toinen osa viikon päästä 25. helmikuuta.

BBC uutisoi nyt, että seurat keskustelevat siitä, voitaisiinko ottelut pelata joukkueiden kannalta puolueettomalla maaperällä. Koronatilanne on niin paha, että Arsenalin pitäisi Portugaliin matkustaessaan olla kymmenen päivän karanteenissa palatessaan reissulta takaisin Isoon-Britanniaan.

Portugali on Ison-Britannian niin sanotulla punaisella listalla, jolla olevista maista matkustavia koskevat hallituksen määräämät tiukat koronarajoitukset.

Arsenalin ja Benfican ensimmäinen osaottelu on tarkoitus pelata Portugalissa, ja seuraava ottelu olisi Lontoossa jo viikon päästä, joten tällä hetkellä pelien pelaaminen alkuperäisen suunnitelman mukaan ei ole mahdollista ilman poikkeuslupia.

Arsenal on ottanut yhteyttä Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n päättäjiin. Mahdollisen puolueettoman kentän täytyy olla UEFA:n hyväksymä.