Liverpool hävisi Atlético Madridille Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa ottelussa kotikentällään 2-3, ja putosi jatkosta yhteismaalein 2-4. Tuo ottelu pelattiin 11. maaliskuuta.

Useita otteluita oli jo tuolloin koronaviruksen takia siirretty, tai pelattu tyhjille katsomoille. Tuossa kyseisessä kamppailussa rajoituksia ei kuitenkaan ollut – edes vierasfaneille. Anfield oli ääriään myöten täynnä.

Evertonin italialaismanageri Carlo Ancelotti paljasti Corriere dello Sportille jutelleensa Liverpoolin managerin Jürgen Kloppin kanssa muutama päivä sitten. Saksalaismanagerin mielestä tuota kyseistä ottelua ei olisi pitänyt pelata.

– Puhuin Kloppin kanssa pari päivää sitten. Hän kertoi minulle, että ottelun pelaaminen oli rikollinen teko, ja mielestäni hän on siinä oikeassa, Ancelotti sanoi.

Valioliiga ei jatku ainakaan ennen huhtikuun loppua. Ancelottin mielessä ovat kuitenkin aivan muut asiat kuin sarjan jatkuminen.

– Elämme tällä hetkellä maailmassa, johon emme ole tottuneet, ja se on vaikuttanut meihin syvästi. Jalkapallo ei ole nyt tärkein asia. Terveys ja tartunnan [viitaten koronavirukseen] välttäminen ovat tärkeintä. Sarjan jatkuminen, päivämäärät, minua ei kiinnosta, Ancelotti totesi.

Lähde: Goal