Cesc Fàbregas laittoi ärtyneelle Arsenalin kannattajalle jauhot suuhun

© Kuva: Getty Images

Arsenalin entinen keskikenttäpelaaja Cesc Fàbregas antoi loistavan vastauksen seuran kannattajalle, jonka mukaan hän jätti Tykkimiehet mennäkseen istumaan Barcelonan penkille.

Nykyään ranskalaista AS Monacoa edustava Fàbregas, 32, siirtyi Barcelonasta Arsenaliin syyskuussa 2003, kun hän oli 16-vuotias. Hän pelasi Arsenalissa kahdeksan vuotta, kunnes palasi Barcelonaan, josta ura jatkui Chelsean kautta Ranskaan.

Fàbregas jakoi sosiaalisessa mediassa kuvan vanhoista pelipaidoistaan ja kysyi seuraajiltaan, mikä niistä tuo parhaat muistot mieleen.

Eräs Arsenalin vastasi päivitykseen ja sanoi, että Fàbregas vaihtoi Arsenalin kapteeniuden Barcelonan penkkipelaajan rooliin. Espanjalaistähti vastasi hänelle luettelemalla tilastojaan Barcelonasta.

– Olin 121 kertaa avauksessa niissä 151 ottelussa, jotka pelasin. Voitin kuusi mestaruutta, tein maalin kahdessa loppuottelussa, voitin liigan meidän kerätessä sata pistettä ja minun pelatessa 36 ottelussa, 43 maalia ja 47 maalisyöttöä… Mutta joo, siistiä.