Debyyttikaudellaan Valioliigassa Chelsean mestaruuteen johdattanut Antonio Conte joutui hyvästelemään Stamford Bridgen ennenaikaisesti, sillä italialaiselle osoitettiin viime perjantaina ovea. Seurajohto ei ollut tyytyväinen Bluesin viime kauteen, ja Conten seuraajaksi palkattiin jo tämän maanmies, Napolista saapuva Maurizio Sarri.

Vaikka potkut olivat Contelle armoton pettymys, kiitteli hän maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa Chelsean henkilökuntaa ”kovasta työstä ja tuesta”.

– Haluaisin kiittää kaikkia ystäviäni Chelsea FC:ssä heidän kovasta työstään ja tuesta kahden viime kauden aikana. Se mahdollisti sen, että voitimme yhdessä Valioliigan ja FA Cupin, Conte muotoili tiedotteessaan.

[readmore from=Antonio-Conte]

– Kiitän kaikesta pelaajia, joiden lahjakkuus ja sitoutuminen oli hyvin tärkeää menestyksellemme. On ollut ilo tehdä heidän kanssaan töitä joka päivä.

– Kiitän aina ahkerasti työskennellyttä taustaryhmääni heidän ammattimaisuudestaan ja omistautumisestaan.

– Olen nauttinut ajastani Englannissa ja Lontoossa suuresti, ja kiitän Chelsean faneja, jotka ovat olleet mahtavia minua ja perhettäni kohtaan, Conte päätti tiedotteensa.

Lähde: Sky Sports