Päävalmentaja Maurizio Sarri on tehnyt vakuuttavaa työtä. Chelsea on noussut Valioliigan kolmannelle sijalle ja vakuuttanut syöttöyhdistelmillään nurmella.

Sarri on luottanut hyvin vakituiseen avauskokoonpanoon. Goal-verkkosivusto kertoo, että penkille jääneet pelaajat miettivät tarkkaan tulevaisuuttaan.

Sinisten entinen luottomies Victor Moses on lähtökuopissa. Nigerialainen kuului kaksi viime kautta sinisten avainhahmoihin. Moses viihtyi oikean laidan duunarina, kun Antonio Conte peluutti suojattejaan kolmella topparilla. Sarri on vaihtanut neljän alakertaan ja muotoon 4–3–3, joten Moses on jäänyt sivuraiteelle.

Moses on saanut vain 26 minuuttia vastuuta Valioliigan yhdeksällä kierroksella. Cesc Fàbregas, Andreas Christensen, Ruben Loftus-Cheek ja Gary Cahill miettivät niin ikään kuvioitaan, kertoo Goal.

Laadukkaalla nelikolla ja lupaavalla Callum Hudson-Odoillakin riittää varmasti ottajia. Sarri joutuukin painimaan visaisen pulman kanssa. Chelsea menestyy nyt, mutta rikkooko hyvin rajallinen kierrättäminen joukkueen yhtenäisyyden?