La Gazzetta dello Sport: Chelsea, Juventus ja Barcelona kehittelemässä kauppoja – tähtipelaajia vaihtamassa osoitteita useita

© Kuva: Getty Images

Barcelonan hollantilainen keskikenttäpelaaja Frenkie de Jong on noussut mukaan siirtospekulaatioihin. Pitkälti tähän on syynä katalonialaisten taloustilanne, mutta myös pelaajiston rakenne.

Blaugranalla on juuri keskikentälle lukuisia huippulupaavia nuoria, kuten esimerkiksi Gavi. De Jongin rooli koskemattomana pelaajana ei ole enää relevantti.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Chelsea on lähestynyt jo Barcelonaa hollantilaispelaajan vuoksi. Myös Juventus on kiinnostunut de Jongista, mutta italialaislähteen mukaan Chelsea on tässä kisassa vahvemmilla.

Lehden mukaan hollantilaisen siirto Stamford Bridgelle avaisi torinolaisille uuden vaihtoehdon. Myös Chelsean italialainen keskikenttäpelaaja Jorginho on korkealla Juventuksen listalla.

Viime kesän Euroopan mestari väläytteli jo ennen kauden alkua, että saattaisi olla kiinnostunut paluusta Serie A:han.

Chelsea haluaa Juventuksesta myös de Jongin Ajaxin aikaisen seurakaverin Matthijs de Ligtin. Toppari on yhdistetty syksystä asti juuri Chelseaan ja tällä tapaa Hollannin maajoukkuekaksikko saapuisi Länsi-Lontooseen parhaassa peli-iässä.

La Gazzetta dello Sportin tietojen mukaan kauppa, jossa Jorginho ja de Ligt vaihtavat osoitteita päikseen on hyvin mahdollinen skenaario.

Juventus pyrkisi korvaamaan keskuspuolustukseensa jäävän aukon joko Napolin Kalidou Koulibalylla tai AC Milanin Alessio Romagnolilla. Viimeksi mainitun sopimus päättyy kesällä, joten hänet torinolaisjätti pyrkisi lähteen mukaan saamaan ilmaiseksi, jotta seuralle ei koituisi lisäkuluja.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.