Lehti: Cristiano Ronaldo sai tarpeekseen – perhe muutti alle viikon asumisen jälkeen

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitediin palannut portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo, 36, on The Sun -lehden mukaan vaihtanut asuntoa.

Ronaldon perhe asettui brittiläisessä maalaismaisemassa sijaitsevaan hulppeaan miljoonakotiin United-sopimuksen varmistuttua, mutta he päättivät muuttaa alle viikon jälkeen toiseen kohteeseen, joka sijaitsee Cheshiressä.

– Vaikka paikka on kaunis ja kätkeytyy kumpuilevien peltojen ja metsän keskelle, se oli myös lähellä lampaita, jotka ovat erittäin äänekkäitä aamuisin, lähde kertoo.

– Siellä oli alueen poikki kulkeva yleinen polku ja etupuolella sijaitsevalta kadulta näkyi porttien sisään. Ronaldo on todellinen ammattilainen, joka arvostaa paljon lepoa ja palautumista pelien jälkeen, joten päätettiin, että hänen ja hänen perheensä on parasta muuttaa.

Lähteen mukaan Ronaldo tuntee uuden hyvin vartioidun kotinsa ympäristön hyvin, sillä hän asui lähistöllä aiemman United-jaksonsa aikana.

Kolme maalia kahdessa ottelussa paluunsa jälkeen iskenyt Ronaldo asuu yhdessä kumppaninsa Georgina Rodríguezin ja neljän lapsensa kanssa.

Jos alla oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.