David De Gea saa jatkaa Manchester Unitedin maalilla – ”Minulla on täysi luotto Davidiin”

© Kuva: Getty Images

David De Gea jatkaa Manchester Unitedin tolppien välissä sunnuntain ottelussa Huddersfieldiä vastaan, vahvistaa joukkueen manageri Ole Gunnar Solskjær.

Espanjalaistorjuja De Gealle, 28, on sattunut viime viikkoina kohtalokkaita virheitä. Hän on tehnyt neljässä edellisessä ottelussaan yhteensä kolme virhettä, jotka ovat johtaneet suoraan takaiskuun. Lukema on hämmästyttävä, kun ottaa huomioon, että hänelle sattui ennen noita pelejä saman verran maaliin johtaneita virheitä yhteensä 123 ottelussa.

BBC:n mukaan United ei muutenkaan voisi laittaa sunnuntaina kentälle kakkosvahti Sergio Romeroa, sillä hän loukkasi polvensa torstaina harjoituksissa.

– David on harjoitellut hyvin tällä viikolla, ja hän tulee pelaamaan, kommentoi Solskjær BBC:n mukaan.

– David on ollut fantastinen tällä kaudella. Kauden loppupuolella hän on ollut otsikoissa vääristä syistä, mutta hänen on käsiteltävä se. Maalivahtiosastomme on kokenut parempia aikoja, mutta David on valmis sunnuntaita varten.

– David on itsevarma ja odottaa tulevaa kahta ottelua. Hän haluaa osoittaa, kuinka hyvä maalivahti hän on. Minulla on täysi luotto Davidiin.

Manchester Unitedin kannattajat ovat valinneet De Gean joukkueen parhaaksi pelaajaksi neljällä kaudella. Kanssapelaajat ovat äänestäneet hänet kauden parhaaksi kolmesti.

>>> Lunasta 20€ ilmainen liveveto – tarjous voimassa rajoitetun ajan!