Viime kesänä Chelseasta Real Madridiin siirtynyt Eden Hazard paljasti Real Madrid TV:n haastattelussa, että hän halusi siirtyä Los Blancosiin jo kesällä 2018.

Belgialainen teki omien sanojensa mukaan päätöksen siirtyä Espanjaan Venäjän MM-kisojen jälkeen. Siirto ei kuitenkaan tapahtunut vielä kesällä 2018.

– Tein päätöksen maailmanmestaruuskisojen jälkeen. Olin sitä mieltä, että minun pitää siirtyä Real Madridiin heti. Se ei kuitenkaan ollut vielä silloin mahdollista, ja jäin Chelseaan vielä yhdeksi kaudeksi. Se teki lähdöstäni helpomman. Puhuin seuran (Chelsea) kanssa, ja he ymmärsivät, ja antoivat minun siirtyä, Hazard kertoi.

Hazard paljastaa, että oli puhunut mahdollisesta siirrostaan useammankin Real Madridin pelaajan kanssa jo aiemmin.

– Unelmani on aina ollut pelata maailman parhaassa seurajoukkueessa, Real Madridissa. Thibaut Courtois sanoi minulle, että tämä on maailman paras seura. Puhuin myös Luka Modricin kanssa, ja sain sellaisen kuvan, että kaikki seurassa halusivat minun siirtyvän sinne, Hazard paljasti.

Belgialaisen alku Espanjassa on ollut hankala. Seitsemässä pelaamassaan ottelussa hän on onnistunut tekemään vain yhden maalin.

Lähde: Goal