Englannin maajoukkueen päävalmentaja Gareth Southgate on valinnut ryhmänsä tulevan maaottelutauon peleihin Hollantia ja Italiaa vastaan.

Southgaten ryhmässä on mukana neljä pelaajaa, jotka eivät ole vielä saaneet debyyttiään Englannin A-maajoukkueessa: Burnleyn puolustaja James Tarkowski ja maalivahti Nick Pope, Swansean puolustaja Alfie Mawson ja Bournemouthin keskikenttäpelaaja Lewis Cook.

Tottenhamin loukkaantunut hyökkääjä Harry Kane ja Chelsean puolustaja Gary Cahill ovat nimekkäimmät pelaajat listan ulkopuolella.

Arsenalin keskikenttäpelaaja Jack Wilshere palaa maajoukkueeseen pienen tauon jälkeen. Viime aikoina Tykkimiehissä edukseen esiintynyt Wilshere pelasi viimeksi Englannin maajoukkueessa vuoden 2016 EM-kisoissa Islantia vastaan. Arsenalista mukana on myös hyökkääjä Danny Welbeck.

Southgate kiitteli Burnleyn manageria Sean Dychea maalivahti Popen ja puolustaja Tarkowskin hyvästä vireestä.

– Nick Pope on ollut loistavassa vireessä. Sean Dychelle kuuluu iso kunnia siitä, että meillä on kaksi Burnleyn pelaajaa mukana, sanoi Southgate BBC:n mukaan.

– Meidän on saatava tietää heistä hieman enemmän, sillä tarvitsemme heitä täyttämään aukon, jos menetämme yhden kokeneemmista pelaajistamme, mutta Nick on vireensä puolesta ansainnut paikan ryhmässä.

Englanti kohtaa ensin Hollannin vieraissa 23. maaliskuuta ja Italian kotikentällä 27. maaliskuuta.

Voit katsoa koko Englannin maajoukkueryhmän alla olevasta kuvasta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

England

@England
Here's our 2️⃣7️⃣-man squad for the #ThreeLions' games against the Netherlands and Italy.

Join us at @wembleystadium – tickets on sale now: the-fa.com/ItalyTickets