Vahvat huhut ovat vieneet jo jonkin aikaa Frank Lampardia entisen seuransa Chelsean uudeksi valmentajaksi. Chelsea jäi ilman manageria, kun Maurizio Sarri siirtyi Serie A:n mahtiseura Juventukseen.

Viime viikolla 41 vuotta täyttänyt Lampard pelasi Chelsean keskikentällä kaikkiaan 13 kautta, mutta on valmentajana vielä keltanokka. Lampard on valmentanut vasta vuoden tehtyään viime kesänä sopimuksen Mestaruussarjan Derby Countyn kanssa. Lampardin johdolla Derby eteni Valioliigan nousukarsintafinaaliin – jonka se hävisi Aston Villalle – ja pudotti Manchester Unitedin Liigacupista.

Nyt voidaan todellakin sanoa, ettei Lampard-huhuissa ole savua ilman tulta, sillä Derby on tiedottanut, että se on antanut Chelsealle luvan neuvotella valmentajansa kanssa.

– Derby County voi vahvistaa, että se on antanut Chelsealle luvan keskustella Frank Lampardin kanssa Stamford Bridgellä vapaana olevasta valmentajan paikasta, Derbyn twiitissä lukee.

Derby County

@dcfcofficial
Derby County can confirm that they have granted permission for Chelsea to speak to Frank Lampard about the vacant managerial position at Stamford Bridge.