Chelsea-legenda Frank Lampardin ura joukkueen managerina olisi voinut alkaa helpomminkin, mutta hän on hiljalleen saanut lontoolaiset hyvään vireeseen.

Lampardin ryhmä otti lauantaina viidennen peräkkäisen voittonsa, kun se kaatoi Newcastlen Valioliigassa 1-0 Marcos Alonson maalilla.

Nuorta Chelsean joukkuetta ei välttämättä odotettu kärkikahinoihin mukaan, mutta niin vain Lampardin suojatit ovat – ainakin hetkellisesti – neljän parhaan joukossa.

– Se kuulostaa hyvältä. Me tiedämme, että haluamme taistella paikasta kärkinelikossa. Hieman vaikean alun jälkeen on hyvä huomata, että olemme matkalla oikeaan suuntaan, kommentoi Lampard FourFourTwon mukaan.

Kesällä seuraan saapunut yhdysvaltalaislaituri Christian Pulišić oli lauantaina pirteällä pelipäällä tultuaan vaihdosta sisään. Hän hukkasi yhden loistopaikan, mutta oli mukana rakentamassa voittomaalia.

Pulišićia, 21, on kritisoitu runsaasti hänen alkukauden esityksistään, ja jenkkilaituri on kuluttanut paljon aikaa vaihtopenkillä. Lampard oli mielissään, kun nuorukainen väläytti osaamistaan.

– Olen todella tyytyväinen hänen puolesta. Hän on tällä hetkellä hieman kuuma puheenaihe hintalappunsa ja maajoukkuepelaajan statuksensa takia, mutta hän täytti vasta 21 vuotta. Hänestä kuullaan vielä paljon.