Brightonin päävalmentaja Graham Potter nukkui viime perjantaina yön kadulla hyväntekeväisyysjärjestön vuoksi.

Potter sekä hänen apuvalmentajansa Billy Reid ja Bruno Saltor osallistuivat tempaukseen, jolla kerättiin varoja katujen kovaonnisille ihmisille ja kasvatettiin tietoisuutta kaupungin kodittomuusongelmasta.

Valioliiga-managerin osallistuminen projektiin on tuonut hyväntekeväisyysjärjestö Off the Fencelle mukavasti näkyvyyttä, kuten Potter toivoikin.

– Nukuimme kadulla yhden yön. Se oli hyvin helppo kokemus siihen verrattuna siihen, mitä kodittomuus todellisuudessa on, kommentoi Potter FourFourTwon mukaan.

– Minä nukuin yhden yön kadulla, pakkasin auton ja ajoin kotiin. Joten minulla ei ole hajuakaan, millaista on olla koditon.

– Kodittomuus on valitettavasti yleistä Brighton & Hovessa, joten pyrimme seurana tukemaan tässä asiassa ja lisäämään tietoisuutta siitä. Se on kauhea asia.

– Jos voimme nostaa fantastista työtä tekevän järjestön profiilia ja kerätä rahaa, jolla voidaan auttaa ihmisiä, niin se on kirjaimellisesti vähintä, mitä voimme tehdä.

Football Daily

@footballdaily
Brighton boss Graham Potter, Bruno, Billy Reid and others slept rough on Friday to raise awareness for a homeless charity 👏