Brighton-manageri Graham Potter on antanut selityksen ”idioottimaiselle” tuuletukselleen viime viikonlopun Manchester United -voiton jälkeen. Seagulls ryöpytti manchesterilaisvieraitaan kotonaan murskaavin 4-0-lukemin.

Potter kuvattiin ottelun jälkeen huutamassa ”Seagullsia” tultuaan Amex Stadiumin ulkopuolella kannattajien piirittämäksi. Brightonin kotivoitto oli seuran ensimmäinen Boxing Dayn jälkeen.

– En päässyt omalle autolleni. Se oli ainoa tapa, eikä minulla ollut muuta vaihtoehtoa!, Potter selitti käytöstään lehdistölle.

– Tiedätkö minä olen ihan okei tyyppi? Olin hieman tunnekuohuissa ja olen muuten oikein hyvää seuraa, jos tämän tilanteen jättää pois.

– Olen aina sanonut, että ei ole hyvä olla näyttämättä tunteitaan lainkaan. Se olisi hieman outoa. Olen mielestäni näyttänyt tunteitani viimeisen kolmen vuoden aikana, enkä aina hyvällä tavalla.

– Mutta sen jälkeen, kun voitat Manchester Unitedin 4-0 sillä tavalla kuin me pelasimme, näet kannattajat ja tunnet heidän turhautumisensa tällä kaudella ja kotitilastomme, niin joskus tekee hyvää marssia heidän kanssaan ja käyttäytyä kuin idiootti!