Southampton ja Arsenal kohtaavat valioliigaottelussa lauantaina. Arsenalin keskikenttäpelaaja Granit Xhaka saattaa tehdä ottelussa paluun pelikentille, uutisoi Sky Sports.

Xhaka on ollut sivussa Arsenalin kokoonpanosta 27. lokakuuta pelatun Crystal Palace -ottelun jälkeen, missä sveitsiläinen otettiin vaihtoon tunnin kohdalla.

Kun Xhaka otettiin vaihtoon, hän sai kotiyleisöltä buuauksia. Keskikenttäpelaaja provosoitui tästä, ja kiroili yleisölle takaisin. Hän myös otti kapteenin nauhan pois kädestään, ja viskasi sen maahan. Xhaka ei toimi enää Gunnersin kapteenina.

– Hän (Xhaka) voi paremmin, hän haluaa pelata Arsenalin paidassa, ja on valmis voittamaan fanien arvostuksen takaisin puolelleen. Voimme auttaa häntä askel kerrallaan ensin palaamaan kentälle, ja sen jälkeen vuorovaikutukseen pelaajien ja fanien kanssa, Arsenalin päävalmentaja Unai Emery kommentoi.

– Päätämme huomenna (perjantai), että pelaako hän. Haluan, että paluu kentille palauttaa hänen itseluottamuksensa, ja tekee hänen olonsa mukavaksi, Emery jatkoi.