Independent: Jadon Sancho -kauppa epäonnistumassa – Manchester United ottanut yhteyttä 33 miljoonan euron varavaihtoehtoon

© Kuva: Getty Images

Manchester United unelmoi edelleen Jadon Sanchosta, mutta haaveet ovat valumassa hiekkaan.

Useampi brittilähde on jo kertonut Unitedin siirtyneen varavaihtoehtoihin. Näistä Gareth Bale on vahvasti matkalla Tottenhamiin. Nyt näyttäisi siltä, että Man United voisi löytää uuden laitahyökkääjän Mestaruussarjasta.

The Independent kertoo, että United on kiinnostunut Watfordin Ismaïla Sarrista. 22-vuotias senegalilainen oli Watfordin valopilkkuja viime kaudella, kun joukkue vielä pelasi Valioliigassa. Independentin mukaan United on jo ottanut yhteyttä Sarrin edustajiin välikäden kautta.

Lehden tietojen mukaan Unitedin lisäksi Liverpool on kiinnostunut Sarrista, mutta Liverpoolilla voi tulla eteen budjettirajoite – etenkin kun seura on satsaamassa vajaa 30 miljoonaa euroa Thiago Alcântaran hankkimiseen.

Independentin mukaan Sarr ei ole saatavilla ihan pilkkahintaan, vaan miehestä pitäisi maksaa noin 33 miljoonaa euroa. Watford itse osti Sarrin 30 miljoonalla ranskalaisesta Rennesistä vain vuosi sitten.

Viime kaudella Sarr pelasi kaikki kilpailut mukaan lukien 30 ottelua tehoin 6+6. Sarr oli erityisen tehokas juuri Unitedia ja Liverpoolia vastaan. Kauden ensimmäisessä United-kohtaamisessa Sarr iski tehot 1+1, kun Watford kaatoi Unitedin maalein 2-0. Watfordin yllättäessä Liverpoolin kauden toisessa kohtaamisessa 3-0 Sarr teki kaksi maalia ja antoi yhden maalisyötön.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.