Englannin A-maajoukkueessa 36 kertaa esiintynyt keskikenttäpelaaja Jack Wilshere harjoittelee tällä hetkellä entisen seuransa Arsenalin kanssa, kertoo Sky Sports.

Wilshere, 29, on ollut vailla seuraa jätettyään viime kauden päätteeksi Bournemouthin, jossa hänen sopimuksensa umpeutui.

Hän harjoitteli kesällä lyhyesti Italian toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla pelaavan Comon kanssa ja puhui muutaman kerran lehdistölle sopimustarjousten puutteesta ja siitä, miten se on vaikuttanut hänen mielenterveyteensä.

Arsenalin manageri Mikel Arteta toivotti Wilsheren tervetulleeksi kuultuaan entisen joukkuekaverinsa tilanteesta. Arteta teki aiemmin selväksi, että sopimusta Wilshere ei ole Tykkimiesten kanssa tekemässä, mutta seura on valmis tukemaan häntä kaikin mahdollisin tavoin.

Tällä hetkellä Wilshere harjoittelee enimmäkseen Arsenalin alle 23-vuotiaiden joukkueen kanssa ja näyttäytyy välillä ykkösmiehistön treeneissä. Lisäksi hän jatkaa aloittamiaan valmennuskursseja Arsenalin avustuksella. Menettelyn on tarkoitus jatkua ensi tammikuuhun saakka.

– Me haluamme auttaa Jackia valmistautumaan hänen seuraavaan vaiheeseensa niin fyysisesti kuin henkisesti, kommentoi Arteta seuran sivuilla.

– Hän haluaa jatkaa valmennuskurssejaan ja me olemme valmiita täyttämään kaikki hänen tarpeensa. Se on tässä periaatteessa ideana, ei sen enempää. Olen todella iloinen, että hän on täällä taas.

– Yritämme saada hänet kuntoon ja jakamaan kokemustaan pelaajillemme, nuorille pelaajillemme, akatemiallemme. Minusta hänen läsnäolollaan voi olla mahtava vaikutus.

Wilshere liittyi Arsenalin riveihin yhdeksänvuotiaana ja pelasi seuran edustusjoukkueessa lähes 200 ottelua ennen kuin siirtyi West Hamiin vuonna 2018.

Arsenal

@Arsenal
Hey, @JackWilshere 👋❤️

We're helping Jack prepare and train for his next step, while he continues to do his coaching badges