Liverpoolin kapteeni Jordan Henderson, 27, sanoo kieltäytyneensä lähtemästä Anfieldilta Brendan Rodgersin managerikaudella. Asiasta kertoo Daily Mail verkkosivuillaan.

Henderson paljastaa vuodattaneensa kyyneleitä, kun Rodgers kertoi hänelle hotellissa kesällä 2012, että hänet päästettäisiin menemään vaihtokaupassa. Fulhamin Clint Dempsey olisi siirtynyt toiseen suuntaan.

[readmore from=Jordan-Henderson]

– Brendan kutsui minut sisään ja sanoi ”Kuuntele, tässä on tarjous”. Hän kysyi minulta, mitä ajattelin siitä. Hän antoi ymmärtää, että hän päästäisi minut lähtemään, ja se riippuisi minusta. Menin huoneeseeni. Vuodatin muutaman kyyneleen. Päädyin itkemään hieman, koska se satutti niin paljon, Henderson kertaa.

– Puhuin agentilleni ja kerroin hänelle, mitä oli tapahtunut. Sanoin, etten halua lähteä. Halusin pysyä, taistella, yrittää kehittyä ja todistaa managerin olleen väärässä. Agenttini oli samaa mieltä. Puhuin isäni kanssa. Hän oli todella pettynyt, mutta hän seisoi päätökseni takana, hän lisää.

Henderson on sittemmin noussut Liverpoolin avainpelaajien joukkoon, ja englantilaisen odotetaan olevan isossa roolissa tämän kesän MM-lopputurnauksessa Venäjällä.

– Olin tarpeeksi nuori pitääkseni pääni alhaalla, jatkaakseni työntekoa ja todistaakseni heidän olleen väärässä. Mielestäni onnistuin siinä ennen kuin Brendan lähti.